Mediaträning för dig som vill nå fram med budskap

Alla som medverkar i intervjusammanhang vare sig det är i press eller i en youtube kanal behöver förbereda sig. Att vara förberedd är A 0ch O för att lyckas få fram sitt budskap. Här blir du coachad i VAD du ska säga och HUR du skall göra det. Du bli filmad och får feedback i allt från retorik till kroppsspråk för bästa resultat. Vi övar inför din kommande intervju allt med syftet är att du ska känna dig trygg och säker.

Intervjun sker på engelska!

Oro dig inte. Jag erbjuder även hjälp med intervjuteknik på engelska; allt från att öva på snabbhet, rytm, att hitta rätta synonymer i det engelska språket och svara utförligt på svåra frågor, till bra sätt att avfärda en fråga. Du får även med dig råd och tips som gör att du lättare kan möta internationell press.

Intresserad? Skriv till mig på anna@mooretobe.com eller ring 070-777 82 62 så berättar jag mer.

Anna Moore

Anna Moore, grundaren av Moore To Be, är diplomerad coach och arbetar sedan många år med professionell artistcoaching och mediaträning. Den personliga coachingen utgår alltid från dina egna förutsättningar och omfattar personlig utveckling, profilering, image och målbild.